«Марго та єдиноріг, що жив у буфеті»: про що буде нова книга Надії Гармазій

«Марго та єдиноріг, що жив у буфеті» таку назву матиме нова книга української поетеси й літературознавиці Надії Гармазій. Це дебют Надії Гармазій у літературі для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Новинка побачить світ завдяки проєкту «Читай українською», в якому рукопис цієї книги здобув перемогу.

Художником-ілюстратором цього видання стала Ольга Кочура, яка, за словами Надії Гармазій, достеменно втілила фантастичний світ її героїв, передавши надзвичайно точно все саме так, як було й задумано.

«Поки ти віриш у диво — воно з тобою! У цьому і є головна ідея книги. Віра в диво робить наше життя одухотвореним і змістовним, — відзначає авторка Надія Гармазій. — І це особливо важливо у нинішній час — впустити диво у своє життя…»

Казкова історія переносить нас у дивовижний світ, який читач зможе пізнати разом з головною героїнею книги – дівчинкою на ім’я Марго. «Різдвяні канікули у селі для Маргарити та її братика — по-справжньому чарівний час. Тут і ялинка, і смаколики. А які дивовижні казки розповідає бабуся! Тим паче, є підозра, що не всі її історії вигадані. Як от оповідка про єдинорога — його Марго навіть намагалася упіймати. Щоправда, поки безрезультатно. Але різдвяний час сповнений див, тож, хто знає — можливо, одне з них вистрибне просто із кухонної шафи?..», — йдеться в анотації до книги.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Це історія, яка гармонійно поєднує несподіванки, пригоди, спів колядок, аромат різдвяних смаколиків, перемогу добра над злом і багато чого ще — яскравого, соковитого, колоритного, неповторного.

50 примірників з накладу книги будуть подаровані дітям, які втратили дім унаслідок війни.

Як повідомляє видавництво, вихід книги очікується у вересні, однак вже зараз можна зробити її передзамовлення за вигідною ціною на сайті порталу «Читай українською».