Марченко зняла у фільмі «Паломниця» російського пропагандиста, який шукав спасіння в монастирі в Україні

Російський пропагандист, відвертий українофоб Борис Корчевніков, якому заборонено в’їзд в Україну, побував у Святогірській лаврі, що на Донеччині (підконтрольна Україні територія, – ред.). Про це повідомляє glavcom.ua. Він не лише без будь-яких перешкод відвідав монастир, а й устиг знятися у чергові серії проєкту куми Путіна Оксани Марченко «Паломниця».

Корчевніков розповів, здійснює паломництво та молиться, бо має пухлину слухового нерва.

– Її видаляють, але мені цього не можна робити, бо я б тоді втратив слух зовсім. У мене праве вухо не чує з дитинства. Доводиться з нею жити, – звіряється Оксані Марченко Корчевніков.

Пропагандист також зізнається, що боїться смерті. Але запевняє, що хвороба – його порятунок від марнославства.

– Частіше за все я прошу в молитвах, щоб слух повернувся. Але він не повертається. Інколи мені здається, що я знаю, чому Господь так чинить. Якби у мене було все добре зі здоров’ям, мене могло би сильно «занести», я напевне би дуже загордився, впав би в якість великі гріхи. Ця моя хвороба мене рятує, – каже Корчевніков.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.