Любко Дереш: Маски приносити з собою, трубка буде одна на всіх

 
2-3 квітня у Києві пройде майстер-клас письменницької майстерності «Літературний фрідайвінг» від українського автора Любка Дереша.
«Маски приносити з собою, трубка буде одна на всіх», – написав Дереш на своїй сторінці у Facebook.
«Літературний фрідайвінг» – це дводенний семінар, на якому письменник розповість, як працювати над сюжетом твору, продумувати образи героїв, вибудовувати діалоги та добирати художні засоби, пише CultProstir.
Майстер-клас складатиметься з двох частин: теоретичної під назвою «Вільне падіння в темряву. Медитація на сюжет і робота за закритими дверима» і практичної, яка називається «Вгору до світла. Редагування готового тексту». За словами організаторів, учасники отримуватимуть домашнє завдання, яке аналізуватимуть разом із письменником.
До семінару можуть долучитись усі, хто прагнуть розвивати і вдосконалювати свої письменницькі навички. Попередній досвід не обов’язковий.
Троє найактивніших учнів Дереша матимуть змогу взяти участь у «Книжковому арсеналі», який відбудеться 20-24 квітня. Вони зможуть познайомитися з літераторами та видавцями і побачити письменницьку кухню зсередини.
Любко Дереш – сучасний письменник із Львівщини. Він дебютував у 18 років з романом «Культ», який і приніс популярність молодому авторові. Тепер творчий доробок письменника складає близько десяти книг, які встигли стали бестселерами в Україні і були перекладені багатьма іноземними мовами.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал