Львівський медіафорум запустить фонд підтримки незалежних медіа

Команда Львівського медіафоруму разом із партнерами вирішила запустити фонд підтримки незалежних медіа – Media Emergence Fund.

Про це, як пише  detector.media, повідомляється на сторінці медіафоруму в Facebook.

«Media Emergency Fund замовлятиме і фінансуватиме виготовлення соціального контенту, спрямованого на збільшення громадської солідарності та активності. У фокусі проєкту – суспільні ініціативи та успішні історії малого й середнього бізнесу у відповідь на кризу», – йдеться в описі. ⠀

Фінансова підтримка на виготовлення матеріалів дозволить редакціям знизити зарплатне навантаження в умовах нестачі надходжень від реклами та івентів. З іншого боку, створений контент формуватиме конструктивний порядок денний, повертаючи суспільству відчуття контролю через успішні приклади рольових моделей.

Прийом заявок від медіа розпочнеться незабаром, деталі оприлюднять у соціальних мережах та на сайті lvivmediaforum.com.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Крім того, команда Львівського медіафоруму закликала медіаспільноту — донорів, громадські організації та фонди долучатися до підтримки Media Emergency Fund. Зголошення чи ідеї для посилення ініціативи можна надіслати на пошту info@lvivmediaforum.com.

Нагадаємо, Львівський медіафорум (LMF), який мав відбутися 28-30 травня 2020 року, перенесли на травень 2021 року через пандемію коронавірусу COVID-19.

Громадська організація «Львівський медіафорум» відкрила програму підтримки регіональних онлайн-видань, у рамках якої допоможе трьом редакціям впровадити інновації та працювати з аудиторією ефективніше. Реєстрація на конкурс триватиме до 15 квітня.