Львівська письменниця Леся Кічура стала фіналісткою міжнародного літературного конкурсу

Львівська письменниця й казкарка Леся Кічура стала фіналісткою міжнародного літературного конкурсу зимової казки “Різдвяне диво” в категорії “Казки для найменших”. Як повідомляє dilo.net.ua, про це авторка написала на своїй сторінці у соціальних мережах.

Нагадаємо, що 2020 року вона отримала премію ім. Н. Забіли за свої твори для дітей.

Ще у 2017 році Леся Кічура започаткувала соціально-книжковий проєкт “Добрі мамині казки”, метою якого стала популяризація читання у молодшому шкільному віці через авторські зустрічі з маленькими читайликами.

Тож відтоді, уже впродовж чотирьох років, казкарка активно мандрує школами та бібліотеками Львівщини. Її авторські читання стали щорічною доброю традицією для багатьох шкіл нашого міста. Щотижнево на зустрічі з нею зголошується декілька сотень школярів.

Своїми зустрічами з вікторинами та квестами казкарка робить читання цікавим та незабутнім для малечі, адже книга, отримана особисто від автора з автографом та побажанням, цінується дітьми в рази більше, ніж куплена в крамниці чи взята у бібліотеці для читання.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Нагадаємо, що зараз авторка перебуває у третій декретній відпустці (влітку 2020 вона народила сина) й активно творить казки. У розмові з нами вона зізналася, що довершує формувати тексти для 8-ї казкової збірки, яку презентуватиме влітку 2022 року.

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.