«Літературний квартирник»: молоді поети зберуться в Ірпені в музеї Григорія Кочура

15 серпня о 15:00 в Ірпені, в приватному літературному музеї Григорія Кочура відбудеться поетично-музична зустріч із сучасними авторами в рамках ювілейного проєкту Національної спілки письменників України «Літературні квартирники».

У камерній затишній атмосфері садиби відомого перекладача, поета, літературознавця Григорія Кочура зустрінуться молоді, але вже відомі в літературних колах України поети, які представлять свої нові твори. Зокрема, серед учасників будуть: Наталія Бельченко, Ірина Мостепан, Катерина Девдера, Вікторія Осташ, Юлія Бережко-Камінська, Юлія Вротна, Юлія Шекет та інші. Це будуть не академічні читання, а живе спілкування за чаєм і кавою на літній терасі, наповнене щирими емоціями та душевними творами.

Окрім того, передбачена екскурсія будинком Григорія Порфировича, яку люб’язно проведе директорка музею, невістка перекладача, акторка театру і кіно Марія Кочур.

Охочі можуть долучитися до проєкту в якості авторів або слухачів. Кількість місць обмежена, тому необхідно обов’язково зареєструватись, написавши про свій намір на адресу: berkam29@gmail.com (до 14 серпня 19:00).

Нагадаємо, низка «Літературних квартирників» відбувається в рамках відзначення 30-ї річниці Національної спілки письменників України, яка виникла після розпаду РСРС на основі українського осередку радянської Спілки письменників.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Кабінет молодого автора НСПУ

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.