"Літературний десант" стартував на Львівщині

 
На Львівщині стартував проект «Літературний десант», ініційований департаментом з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА разом із Львівською обласною бібліотекою для дітей.
Як повідомили у прес-службі ЛОДА, до проекту залучені члени Львівської обласної організації Національної спілки письменників України. Письменники побувають у бібліотеках найвіддаленіших сіл Львівської області, де представлять дітям свій літературний доробок, пише zik.ua.
Відтак, як повідомили у департаменті з питань культури, національностей та релігій, на початку квітня у бібліотеках-філіях вже відбулася перша зустріч школярів із сіл Гряда та Гійче і смт. Куликів Жовківського району з письменницею Марією Людкевич на тему «І перетворююся я на жінку-соняшник…».
Марія Людкевич прочитала присутнім у залі низку своїх віршів. «Письменниця заслужила бурхливі оплески слухачів, привезла багато своїх книжок, а також запросила обдарованих і талановитих дітей Жовківщини стати учасниками літературної студії «Джерельце», – розповіла директор департаменту Христина Береговська. – Також письменниця представила дітям свою поетичну збірку «Спитати в янгола», яка була подана на здобуття Шевченківської премії-2015».

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал