Лавров: “Спецоперація Росії покликана покінчити з курсом США на домінування в світі”. Але ж ви вторглися трохи не в ту країну!

Як можуть допомогти покінчити з курсом домінування США у світі обкрадання українських будинків, згвалтування українських жінок, бомбардування українських лікарень та шкіл, масові страти українських мирних жителів?

Великодержавні ганчірки для підлоги, ви на карту дивилися взагалі? Ви вторглися трохи не в ту країну. Чому ви не напали на США, якщо мета – покінчити зі США? Чи хоча б на НАТО?

Є підозра, що в такому разі через 48 годин після першого пострілу у бік американського солдата Тверською б уже їхали “Абрамси”, а Лавров у цей час роздавав би своїй родині в бункері цукерки з ціаністим калієм: “Це за маму, це за тата , а це за дядька Вова».

Друга армія у світі, яка не має аналогів, ви за 47 днів не взяли жодного великого українського міста і з ганьбою були викинуті з Київської області. Вам би спочатку навчитися вогонь добувати, виделку з ложкою тримати правильно, ходити прямо, а потім уже чужі курси міняти.

Ні, так завжди у них. Зібралися покінчити з курсом домінування США, а в результаті грубої форми віддомінували самі себе. Як завжди, не встаючи з колін, але з гордо піднятою головою. Дивитись на це нелегко та не завжди приємно. Але хто ми такі, щоб заважати мазохістському самокатуванню імперського тулуба? Кожен отримує задоволення по-своєму. Хтось від гідного, захищеного, комфортного життя, а хтось від публічного приниження та купання у вигрібній ямі. Чужі слабкості треба шанувати.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

https://t.me/kolokol_21/481