Київський книжковий фестиваль перенесли на наступний рік

Київський міжнародний книжковий артфестиваль Kyiv Book Art Fest 2020 переніс дату проведення з 11-13 грудня 2020 на 16-18 квітня 2021 р.

Про це повідомляє tekstover.in.ua з посиланням на пресслужбу фестивалю.

Причина перенесення — постанова Кабміну про заборону проведення культурних подій з кількістю учасників понад двадцять осіб з огляду на стрімке поширення COVID-19.

У день офіційного відкриття Kyiv Book Art Fest, 16 квітня 2021, відбудеться широка міжнародна культурно-мистецька панельна дискусія за участі провідних діячів та медіа України «Діалог з владою» з блоком питань «Відкритий мікрофон» від зареєстрованих відвідувачів фестивалю.

Також в дні проведення фестивалю, 16-18 квітня, буде зареєстровано рекорд Книги рекордів України з першого в світі масового безпечного відвідування культурної події в умовах протиепідемічних заходів.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Загалом за три дні фестивалю очікується до п’ятидесяти тисяч відвідувачів в залах події, що ознайомляться з асортиментом та презентаціями понад 150 учасників КМКАФ Kyiv Book Art Fest.

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.