Київська дитяча бібліотека відкриває терасу на даху

Київська Центральна бібліотека імені Шевченка для дітей (просп. Перемоги, 25а) навесні відкриє для відвідувачів терасу на даху. Як інформує ukrrain.com, про це повідомляє пресслужба бібліотеки на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що терасу створять для коворкінгу, культурних заходів та показу кінострічок.

«Друзі, хочемо відкрити вам одну таємницю! Цієї весни ми плануємо багацько класних заходів на нашій терасі! Уявіть тільки… Свіже повітря, зручні місця для роботи та відпочинку, улюблені книги та фільми, цікаві розмови!» – йдеться у повідомленні.

У бібліотеці запропонували обрати оригінальну назву для нової локації. Зробити це можна на сторінці закладу у фейсбуці. Переможцю конкурсу обіцяють зробити подарунок.

Центральна бібліотека ім. Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва — один з головних бібліотечних осередків столиці України. Її статус визначено Урядом України як науково-дослідного, інформаційного та консультативного центру з питань культурного розвитку дітей міста Києва.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Бібліотека створена у 1919 році за клопотанням відомих діячів культури — П. Г. Тичини та В. К. Магеровського. Певний час тут працював бібліотекарем сам Павло Григорович Тичина. У квітні 1920 року за його пропозицією бібліотеці було присвоєно ім’я Тараса Григоровича Шевченка.

 

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.