Київ прийме гостей? СБУ ігнорує депутатський запит про концерт Моргенштерна і “На-На”

Афіші уже по всьому місту, а СБУ досі просять перевірити, чи можуть росіяни Morgenshtern та гурт “На-На” виступати у Києві, на що СБУ віртуозно відповідає ігнором. Навіть на депутатські запити. Про це повідомляє bigkyiv.com.ua.

Голову СБУ Івана Баканова просять перевірити низку російських виконавців, які анонсують свої концерти у Києві у найближчі місяці. Йдеться про Morgenshtern (Алішер Тагірович Валєєв), Хабіб (Хабіб Шаріпов), репера Басту (Вакуленко Василь Михайлович ) та гурт “На-На”, передає “ВК”.

Відповідне звернення до СБУ з вимогою перевірити даних громадян Російської Федерації та встановити законність запланованих ними концертів у Києві надіслав відомий волонтер і депутат Київради від фракції “Європейська Солідарність” Олександр Погребиський.

Я направив звернення Баканову Івану Геннадійовичу. Воно стосується концертів таких груп як “Баста”, “На-На”, Morgenshtern,: коли і де вони мають відбутися. Я прошу у встановленому порядку здійснити перевірку кожної із цих осіб, оскільки на сценах столиці України хочуть виступати громадяни Російської Федерації – агресора, з яким наша країна продовжує війну на Сході”, – прокоментував Олександр Погребиський.

Цікаво, що на це звернення жодної відповіді депутат так і не отримав, хоча на Палаці Спорту уже у всій красі майорить величезна афіша концерту.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.