Кувалда банди і Орвелл во плоті

…На російському першому каналі замість «Лебединого озера» — «Джмелині бугі», облізлий щур нарешті виліз із бункерної паралельної реальності і городить черговий маразм, в ростові і воронежі зеки беруть владу в свої руки і готуються марширувати на москву!..

Кієв за трі дня? Ми єшчьо нє начіналі?..

Що з мордою, шапіро? Де пропагандони? сімоньян? скабєєва? кісєльов? мардан і пр.., і пр..? Чому не чути художнього свисту п’яного ліліпута-гідроцефала?..

Заціпило.

Криваве коло історії замкнулося. Кувалда банди, названої іменем улюбленого композитора коричнево-кривавого гітлера, ця реінкарнація серпа і молота, головних символів червоно-кривавих сатаністів, як немилосердна карма опускається на голови лаптєногих зомбі, мешканців болота, покірних рабів московської азійсько-кримінальної деспотії.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Хижа фашистська паРаша, ця гігантська потьмкінська дєрєвня, цей гігантський колгоспний свинарник, ця мертва земля, поросла чортополохом і отруйним зіллям на чолі з кривавим недоумком №1, на очах світу деградує як держава і опускається в пекло громадянської війни. Системна криза, породжена маразмом божевільного діда і підтримана мільйонами сліпого бидла, переходить у катастрофу.

Окурок шукає винуватців цієї катастрофи, але саме він увімкнув карусель смерті.

Російсько-українська війна наближається до кульмінації.

Ця війна – перша (ймовірно, на жаль, не остання) велика війна ХХІ-го століття. У цій війні країна ХХІ-го століття протистоїть країні з минулого, населення якої страждає комплексом неповноцінності, комплексом національної меншовартості, ущербності; країні, де все більше домінують калхозно-гебістські наративи і настрої, країні, вся політика якої зорієнтована не на майбутнє, а в минуле («можєм павтаріть!»). Світ живе новими технологіями, а на гігантській території печерного бандитизму – скрєпи, лапті, слухняне стадо зомбі, побєдобєсіє, мракобісся, ненависть і озлобленість до всього світу, тотальна пропаганда, орвелл во плоті, море трупів, і вся їхня «національна ідея» звузилась до маніакального «унічтожіть хахлов!»..

Ну що ж, гойда! Всьо ідьот па плану.

Мусимо перемогти це криваве царство фашистської пітьми.

 

Михайло Сидоржевський