Культурні забави русскіх: в Росії учасник алкогольного стріму помер в прямому ефірі

У Росії алкогольне стрімінговое шоу на YouTube закінчилося трагічно: один з учасників помер перед камерами.  Мабуть, пенсіонер спокусився дармовою горілкою і не розрахував безпечну дозу.  Про це повідомляє society.fakty.ua з посиланням на Smolnarod.

Суть шоу полягала в тому, що перед камерами збиралися маргінальні особистості: бездомні, інваліди, бідні пенсіонери.  Глядачі жертвували певні суми на алкоголь для учасників, а ті за винагороду випивали проплачену порцію.

За інформацією смоленського сайту, 60-річний учасник шоу на прізвисько Дєд перед смертю випив близько 1,5 літра безкоштовної горілки.  Також глядачі згадували, що Дідові заради втіхи наділи відро на голову і били палицею.

Записи стрімів вже вилучені з YouTube, але в поліції підтвердили, що в орендовану квартиру дійсно приїжджала швидка допомога і виявила там тіло 60-річного чоловіка без ознак життя.

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.