«Крилаті новини» від крилатого лева

 
Комісія з присудження премій Міжнародного літературного конкурсу рукописів прози  на кращу книжку року «Крилатий Лев» оголошує прийом матеріалів на визначення лауреатів 2018 року.
Офіційними партнерами цьогорічного конкурсу є Львівська облдержадміністрація, Львівська міська рада, Союз українців Румунії та видавництво «Астролябія».
Ми відчиняємо браму перед усіма охочими (не обмежуючи проживанням в Україні) поборотися за нагороди та спеціальні відзнаки конкурсу, а це – випуск книжок переможців накладом не менше 1000 примірників і не тільки… Вже традиційно Журі визначить і десятку найкращих авторів та найперспективніших молодих  талантів,  рукописи чи фрагменти яких будуть опубліковані в молодіжних числах часопису «Дзвін».
Попри відсутність вікових рамок, як і минулоріч, конкурс продовжить тенденцію на відкриття нових імен в літературі.
До розгляду приймаються рукописи прозових творів українською мовою та переклади українською  іншомовних рукописів,  не опублікованих досі окремою книжкою, подані автором чи уповноваженою особою та електронний варіант до 1-го червня поточного року.
Матеріали для участі в конкурсі «Крилатий Лев» приймають у приміщенні Львівської організації НСПУ за адресою: вулиця Соломії Крушельницької, 17 (2-й поверх), Львів-центр, 79000. Тел.: (032) 261-04-15, 067-713-68-74; електронна адреса: oles.dyak@gmail.com
 

Від організаційної управи  – Олесь Дяк

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал