Кращі романи «Коронації слова» оголосять в прямому ефірі

1 липня відбудеться онлайн церемонія нагородження переможців міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» у номінації «Романи». Про це повідомив vechirniy.kyiv.ua.

Цього року через карантинні умови «Коронація слова» не змогла провести традиційну церемонію нагородження, яка до того ж мала бути святково-ювілейною – конкурсу виповнюється 20 років. Але до організаторів конкурсу зверталося чимало видавців, які хочуть видати книжки переможців у номінації «Романи» до львівського Форуму видавців, тож було прийнято рішення оголосити переможців саме у цій номінації онлайн. А переможців в усіх інших номінаціях конкурс планує нагородити у рамках Форуму видавців у Львові.

Коли: 1 липня о 19:00.
Де: на Youtube-каналі «Коронації слова».

Міжнародний літературний конкурс «Коронація слова», історія успіху якого вже 20 років, є найпрестижнішим українським конкурсом, який у царині романів, кіносценаріїв, п’єс, пісенної лірики та творів для дітей відкрив понад 1 000 нових імен. 
Головна мета конкурсу – підтримка новітньої української культури, пошук нових імен, видання найкращих романів, стимулювання й підтримка сучасного літературного процесу кіно й театру. І як наслідок, наповнення українського ринку повнокровною конкурентноспроможною літературою, а кіно й театру якісними фільмами і п’єсами.

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал