Краєзнавець із Луцька написав книгу про Волинь у міжвоєнний період

Начальник відділу охорони культурної спадщини Луцькради, краєзнавець Олександр Котис написав книгу про Волинь у міжвоєнний період.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці, пише Конкурент.

«Кажуть, 2020 рік поганий. А для мене його завершення виявилося просто фантастичним. І одна з причин – виходить друком моя перша велика книга! І це дуже класні відчуття. Як не дивно, вона лише частково про Луцьк, насправді ж вона про Волинь у міжвоєнний період. Легка розповідь моїм звичним стилем про розвиток нашого регіону, містобудування і модернізм, культуру і людей, які все це рухали. Про кіно, твіст і цукерні. Про мандри, літературу і бомонд. І, звісно ж, усе це з акцентом на Луцьк», – розповів він.

Книга готова, з друкарських верстатів її можна чекати на початку лютого, а презентації і зустрічі офлайн відбудуться у лютому-березні. Випускають книгу у світ за підтримки Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку та з допомогою директорки міжнародного літературного фестивалю «Фронтера» Елли Яцути.

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.