Кореспондент Time випустить книгу про Зеленського

Кореспондент Time Саймон Шустер планує випустити книгу про президента України Володимира Зеленського. Про це пише Associated Press.

Випуском книги займатиметься видавництво HarperCollins Publishers, вона планується на 2023 рік і матиме назву «Коли світ спостерігає: Володимир Зеленський і війна в Україні». Видання детально розповість про реакцію президента та його команди на російське вторгнення, їхні дії під час війни з орієнтацією на зміну ролей іноземних лідерів з усього світу.

Саймон Шустер – уродженець Москви, який більше 15 років працював на Росію та Україну і робив репортажі з обох країн. Він живе в Нью-Йорку, але зараз багато часу проводить у Києві.

Зокрема, у квітні 2022 року журналіст провів два тижні в Офісі президента, де спілкувався із Зеленським та його оточенням. Після цього він написав статтю про українського президента для травневого випуску Time, а фото Зеленського з’явилось на обкладинці.

У 2019 році Володимир Зеленський став першим президентом України, чиє фото опублікували на міжнародній обкладинці американського журналу Time. Центральну статтю випуску також присвятили Зеленському, її автором також був Саймон Шустер.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Нагадаємо, що раніше книги про українського президента випускав журналіст Сергій Руденко. «Зеленський без гриму» вийшла в 2021 році, а «Зеленський поза сценарієм» – у 2022.

Також у видавництві «Фоліо» вийшли книги з промовами Зеленського за підсумками першого та другого місяців повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

detector.media