Коміки-«кроліки» Данилець і Мойсеєнко, які підтримали анексію Криму, поскаржилася російському пропагандистському телеканалі на цькування в Україні

Відомі українські коміки Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко з дуету “Кролики”, які підтримали анексію Криму, перебувають у базі “Миротворець” і виступають у РФ, на російському пропагандистському телеканалі поскаржилася на цькування в Україні. За словами артистів, у рідній країні на їхні виступи глядачі приходили з “коктейлями Молотова”. Крім того, зірки висловили своє розчарування в президенті Володимирові Зеленському.

Як повідомляє news.obozrevatel.com, про це гумористи розповіли в програмі “Доля людини”, присвяченій 35-річчю їхньої сценічної діяльності. Вони стверджують, що упереджене ставлення з боку української влади та народу розпочалося у січні 2015 року через нібито неправильно змонтовану новорічну програму.

Йдеться про концерт “Новорічний парад зірок”, на якому російські вокалісти виконували пісню про санкції проти України.

“Нас там підмонтували, як ми сидимо й аплодуємо. І ось почалося цькування в Україні. Мовляв, ми знімаємося у програмі країни-агресора. У зв’язку з цим нам зірвали два сольні концерти у Трускавці. Квитки були продані. Люди приходили, а інші стояли з “коктейлями Молотова” та не пускали їх”, – згадали актори.

Останній концерт комедійного дуету на батьківщині відбувся в листопаді 2015 року в Чернігові. З того часу “Кролики” вдома не виступають.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Незабаром артисти потрапили до бази сайту “Миротворець”, оскільки підтримали ідею провести між Росією та Україною телеміст у 2019 році. Для українців він мав транслюватись на каналі NewsOne, який належав куму Володимира Путіна Віктору Медведчуку. Створення телемосту могло спричинити легалізацію російського пропагандистського контенту через українські медіа.

Також зазначимо, що Данилець та Мойсеєнко незаконно відвідували Крим Обговорили із гумористами й нинішнього президента України Володимира Зеленського. На думку знаменитостей, на їхнього колишнього колегу “подіяли якісь сили, які змінили його думки”.

“Він завжди виступав за щастя та радість, критикував нелюбих політиків. Коли це все трапилося, було боляче. Не тільки для нас, як для артистів, а для всього народу”, – прокоментували зірки президентство Зеленського.

із 2014 року.

Крім того, артисти розповіли на російському ТБ, що зараз українці нібито хочуть перемир’я з Росією.

Коротко про дует:

 

 

 

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.