Колишня прем‘єрка Фінляндії «робить кар‘єру письменниці»

Санна Марін, яка стала наймолодшою прем’єр-міністеркою в історії Фінляндії у віці 34 років, працює над книгою під назвою “Наша черга: безстрашне лідерство для нового покоління”.

Як розповіли у виданні, William Morris Endeavour, американське агентство талантів займається реєстрацією авторських прав на книгу.

При цьому вказано, що раніше Марін підписала контракт з американською продюсерською компанією Range Media Partners, яка мала б допомогти експрем’єрці орієнтуватися у сфері потенційних медіа-можливостей, починаючи від телебачення, кіно та партнерства з брендами.

Зазначається, що Марін привернула міжнародну увагу минулого року, коли в мережі поширилося відео, на якому колишня прем’єр-міністерка танцювала в клубі та вживала алкоголь.

“Я танцювала, співала, гуляла — абсолютно законні речі” — прокоментувала вона.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Утім, користувачі соцмереж розкритикували таку поведінку Марін, назвавши її “непристойною для прем’єр-міністерки”. Своєю чергою, Марін відповіла, що вечірки для людей її віку – це “нормальна практика”.

“У мене є сімейне життя, у мене є робоче життя, і я маю вільний час, щоб провести його з друзями – майже так само, як і в багатьох людей мого віку”, – пояснила вона.

ДОВІДКОВО. Санна Марін була членом лівоцентристської Соціал-демократичної партії Фінляндії та обіймала посаду прем’єр-міністерки з 2019 року до червня цього року, коли програла свою кандидатуру на переобрання.

bukvy.org