Книгу племінниці Трампа про його важке дитинство попередньо замовили вже 950 тис. разів

Понад 950 тис. копій книги племінниці президента США Мері Трамп про його життя оформили покупці в електронному та аудіо екземплярах, а також у друкованій версії, повідомляє The Hill з посиланням на видавця, компанію Simon & Schuster.

На минулому тижні Мері Трамп напередодні виходу книги дала інтерв’ю в ефірі ABC News, в якому закликала Дональда Трампа піти у відставку з поста президента США.

Вона заявила, що її дядько “перекручений” через глибокі проблеми в їхній родині, що робить його “абсолютно нездатним керувати цією країною, і дозволяти йому це робити – небезпечно”.

У книзі під назвою “Занадто багато, але ніколи не досить: як моя сім’я створила найнебезпечнішу людину в світі” автор розповість про те, які стосунки складалися в родині, де ріс майбутній президент США.

Мері Трамп, клінічний психолог за освітою, вважає, що в ранньому дитинстві Дональд Трамп не отримував достатньої кількості любові та уваги з боку батьків, оскільки його мати хворіла, а його батько був занадто зайнятий бізнесом, щоб приділяти увагу дітям. Тому вона вважає, що президент США в дитинстві і юнацтві був емоційно змучений.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

“Дональд такий же, яким він був у віці трьох років: нездатний до особистісного зростання, навчання і розвитку, нездатний контролювати емоції, пом’якшувати реакцію і сприймати і синтезувати інформацію. Дональд страждав від депривацій, які травмували його на все життя”, – йдеться в анотації до книги. Мері Трамп також пише, що її дядько оцінює людей у грошовому еквіваленті.

Мері Трамп є дочкою Фреда Трампа-молодшого, який помер у 1999 році. Роберт Трамп, ще один її дядько і брат президента США, подав позов із вимогою заборонити в судовому порядку публікацію книги, і суд в Нью-Йорку задовольнив його, проте пізніше апеляційний суд скасував це рішення, оскільки видавець вже надрукував кілька тисяч примірників книги.