Книга про вигадані любовні походеньки Трампа стала найпопулярнішою на Amazon

 
Вигадана гомоеротична історія, що розповідає про походеньки кандидата в президенти США Дональда Трампа, стала хітом продажів інтернет-магазину Amazon.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Los Angeles Times.
Книга 22-річного письменника та коміка Елайджі Даніеля під назвою “Спокуса Трампа: мільярдер і коридорний” посіла перше місце за популярністю в категоріях “гумористична еротика” та “гей-еротика”.
Твір з’явився в електронному вигляді 20 січня. Сюжет розгортається навколо романтичних стосунків між мільярдером та службовцем готелю в Гонконзі. Сам автор каже, що створив цю історію всього за чотири години.
“Це найогидніша річ, яку я коли-небудь писав. І я назвав груди Трампа м’якенькими в своїй книзі”, – прокоментував Даніель.
Роман продається на Amazon за $1,99. Більшість інтернет-користувачів поставили йому найвищу оцінку. На хвилі успіху письменник сподівається випустити ще й аудіокнигу, найнявши когось, хто міг би говорити голосом Трампа.
Американський мільярдер Дональд Трамп – глава найбільшої будівельної компанії в США і власник світової мережі готелів і казино. Він є фаворитом президентських перегонів від республіканців (у демократів лідирує екс-держсекретар Хілларі Клінтон). Експерти пов’язують успіхи Трампа з тим, що він, на відміну від професійних політиків, не соромиться називати речі своїми іменами і охоче говорить про проблеми, обговорення яких вважається неполіткоректним.
Вибори президента США призначені на 8 листопада 2016 року.
Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал