Художникові Марчукові байдуже, що збирають гроші на його музей

Український художник Іван Марчук, на будівництво музею якому організатори концерту італійського оперного співака Андреа Бочеллі зібрали понад 1 млн гривень, не цікавиться цим проєктом. Про це живописець розповів в коментарі виданню vesti.ua, передають Українські Новини.

Іван Марчук прокоментував результат благодійного концерту Бочеллі в Києві, організатори якого зібрали 1 млн 350 тис. гривень на будівництво музею на честь художника. Як виявилося, сам художник не вірить в цю затію і не цікавиться її результатами.

“Я цим не цікавлюся. Вони роблять – хай собі роблять. Я знаю, що мені збирають на музей, але я вже в державу не вірю і мені все одно… Хоча із Зеленським у мене нормальні відносини”, – поділився Марчук своїми враженнями від збору коштів на будівництво музею.

Музей на честь Марчука збирався відкрити ще Віктор Ющенко під час свого президентства.

Як повідомляли Українські Новини, на початку серпня Офіс президента анонсував виступ італійського оперного співака Андреа Бочеллі на День Незалежності.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Також святкування Дня Незалежності у 2021 році обійшлося Україні в рекордну суму.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.