Хілларі Клінтон дебютувала в якості письменниці

Поки екс-президент США Білл Клінтон лікується в каліфорнійській лікарні від зараження крові, його дружина — колишній держсекретар і кандидат в президенти США Хілларі Клінтон — опублікувала свій дебютний роман під назвою State of Terror.

Книга написана в жанрі політичного трилера в співавторстві з канадської письменницею Луїзою Пенні, яка добре знайома любителям детективів.

Тож не дивно, що головна героїня роману Клінтон — Пенні — жінка, яка займає пост держсекретаря. Їй належить розкрити глобальний терористичну змову за участю мусульманських країн.

— Це моя перша проба пера в жанрі белетристики. Я всім серцем хотіла написати цю книгу з моєю подругою і улюбленою письменницею Луїзою Пенні, і не можу дочекатися, коли ви її, нарешті, прочитаєте, — написала Хіларі Клінтон у своєму акаунті в Twitter. Про це повідомляє newformat.info.

State of Terror — перша художня книга Клінтон, але далеко не перша проба пера. Раніше були опубліковані кілька творів, створених політиком в форматі документальної прози, а також мемуари, в яких вона докладно аналізує причини своєї поразки в президентських перегонах 2016 року і приходу до влади Дональда Трампа.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Не виключено, що бажання Хілларі Клінтон створити саме художній твір продиктовано прикладом її чоловіка: написані Біллом Клінтоном в співавторстві з письменником Джеймсом Паттерсоном детективи «Президент зник» і «Дочка президента» користуються в США великим успіхом.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.