Керівники Національних творчих Спілок України звертаються до Президента не допустити призначення І. Подоляк на посаду Міністра культури України

 ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ

                                                                                                   ЗЕЛЕНСЬКОМУ В.О.

 Високоповажний пане Президенте!

Одразу після відставки Міністра культури, молоді та спорту України Бородянського В.В. проявила активність серед депутатського корпусу його заступниця Ірина Подоляк, запропонувавши свою кандидатуру на посаду Міністра культури України.

Національні творчі  Спілки України та професійна культурна громадськість України глибоко занепокоєні можливістю призначення на посаду Міністра культури України І. Подоляк.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Працюючи на посаді заступника Міністра культури, молоді та спорту України вона показала своє істинне обличчя руйнівника основоположних культурних інституцій галузі, стала ініціатором скасування державної підтримки Національних творчих Спілок України, Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка, які об’єднують тисячі митців по всій Україні. Її постать має вкрай негативну репутацію в культурно-мистецькому середовищі, а відтак її призначення на відповідальну посаду катастрофічно позначиться на життєдіяльності всієї культурної галузі.

За дорученням керівників Національних творчих Спілок України просимо Вас, високоповажний пане Президенте, не допустити призначення І. Подоляк на посаду Міністра культури України і взяти це питання на особистий контроль.

З повагою та сподіванням на розуміння, Голова Координаційної Ради національних        творчих Спілок України Є. ШЕВЧЕНКО