Історичний екнш «Захар Беркут» побачать в Японії та Південній Кореї

Цьогоріч один з найбільших світових кіноринків, берлінський European Film Market, відбувається онлайн 1-5 березня. У другий день маркету FILM.UA Distribution ділиться новими угодами. Про це повідомляє film.ua.

 Історичний екшен «Захар Беркут» побачать у Японії, де дистрибутором стала IPA-International Production Associates Inc, а також у Південній Кореї, де права придбала компанія Movement Pictures.

«Ми надзвичайно раді розповісти про свіжі угоди FILM.UA Distribution з великого світового кіномаркету, адже це демонструє зацікавленість світових дистрибуторів в українському кіно. На онлайн-кіноринку ми представляємо наші найпопулярніші проєкти, які вже побачили в багатьох країнах світу, і сподіваємося, що після EFM список цих країн ще збільшиться», – коментує Євген Драчов, менеджер з міжнародних продажів FILM.UA Distribution.

На цьогорічному EFM хедлайнером став анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня». 25 лютого відбувся світовий реліз нового тизера-трейлера стрічки, в якому творці продемонстрували один з епізодів мультфільму та показали нових його героїв. Варто зазначити, що провідне міжнародне анімаційне видання Animation Magazine присвятило мультфільму «Мавка. Лісова пісня» великий матеріал.

Дистрибуція також представляє історичний екшен «Захар Беркут», романтично-фантазійну стрічку «Віддана», спортивну драму «Пульс», воєнну екшен-драму «Черкаси» та сімейне фентезі «Фоксер і Макс».

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

FILM.UA Group виступила спонсором спеціальної акції: безкоштовної підписки на онлайн-версію журналу Animation Magazine за спеціальним промо-кодом. Отримати промо-код можна за посиланням: https://bit.ly/animag-efm-2021.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.