«Її не існує». Павло Зібров закликав президента позбавити Таїсію Повалій звання народної артистки України та українського паспорта

Зібров прокоментував виступ Повалій на концерті до “Дня перемоги”, коли вона мала нахабство виконати Пісню про рушник на тлі зображення жовтих полів та блакитного неба з георгіївськими стрічками та радянською символікою.

«Ми сиділи та плакали від усього цього сраму. Як вона дозволила собі? Я розумію, що її підгодували. Дуже вигідно Кремлю мати народну артистку України, депутатку ВР від Партії регіонів близько. І показувати всій Росії, що вона підтримує це. Вона давно там. Її нічого не поєднує з Україною. Але бумеранг повернеться. Повалій — не українська співачка. Тебе український народ викреслив. І ти це заслужила. Я про неї зовсім не хочу говорити. Її не існує», — заявив Зібров.

Він також звернувся до президента України Володимира Зеленського з вимогою позбавити всіх звань артисток, які живуть та працюють у РФ після початку повномасштабного вторгнення в Україну. На думку Зіброва, їх також слід позбавити українського паспорта.

«Потрібно забрати почесне звання народної артистки України. У цих колаборанток, як Ані Лорак та Таїсія Повалій. Забрати. Це має зробити президент. І паспорт також їм потрібно виписати московський. В Україні їх ніхто не чекає», — підкреслив він.

Читайте також:

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 «Російська тварюка. Мракобіс». Повалій 9 травня заспівала Пісню про рушник на пропагандистському каналі у Росії — у Мережі обурилися

life.nv.ua