«Я так бачу» «Аґрафки» вийшла в США

Книжка «Я так бачу» творчої майстерні «Аґрафка» з’явилася у книгарнях США. Як інформує chytomo.com, про це повідомляється на Facebook-сторінці Видавництва Старого Лева.

 

Книжку вже можна придбати на Amazon. Американське видання, яке випустило Chronicle Books під назвою «Sight: Glimmer, Glow, SPARK, FLASH!», переклав Віталій Чернетський.

Пізнавальна книжка-картинка творчої майстерні «Аґрафка» розповідає дітям про те, як працює зір, а також різні оптичні пристрої. Видання стало логічним продовженням книжки Романи Романишин та Андрія Лесіва про слух «Голосно, тихо, пошепки». Оригінальне видання з’явилося у Видавництві Старого Лева у 2018-му році.

Це вже друга книжка, яка вийшла у цьому видавництві. У 2020-му Chronicle Books також видали «Голосно, тихо, пошепки».

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Раніше повідомлялося, що «Голосно, тихо, пошепки» та «Я так бачу» «Аґрафки» вийшли італійською. Пізніше «Я так бачу» також переклали словацькою.

Нагадаємо, що книжка «Я так бачу» перемогла в номінації нон-фікшн для дітей «BolognaRagazzi 2018» – однієї із найпрестижніших нагород у галузі дитячої літератури в світі. Також вона стала переможницею конкурсу «Найкращий книжковий дизайн», зайнявши 1-ше місце та отримавши Гран-Прі.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.