Гурт «Тільки Світло» випустив мініальбом за поезією Лесі Українки

Київський гурт «Тільки Світло» випустив мініальбом «ЛЕСЯ» – п’ять треків за поезією Лесі Українки. Про це повідомляє litakcent.com.

До альбому увійшли такі треки: «Місяць» (блюз/джаз), «Contra Spem Spero» (рок), «Негодонька» (турбофолк), «Колискова» (епічна балада), «Човенце» (прогресив рок). Накопичення альбому тривало близько півроку. І, на відміну від першого альбому «Віддалене літо». Вийшов за межі мелодекламативності, два треки – це повнокровні пісні.

Над альбомом працювали: Іванка Світляр (вокал), Марина Петрик (вокал), Юрій Шакалов (бас-гітара, контрабас, клавішні, флейта, акустична гітара), Олександр Дорошенко (електрогітара, перкусія), Кирил Івашин (барабани, перкусія), а також запрошені музиканти: Павло Гальченко (труба), Андрій Коляда (скрипка).

Гурт «Тільки Світло» з’явився в Києві в 2017 році. У 2018 році вийшов дебютний альбом мелодійного споукенворду «Віддалене літо». Альбом читаної поезії, оформленої в музику, більшість з треків якого були доповнені та перевидані з доданням бек-вокалу та іншої
мелодики. В його звучанні можна почути експериментальність, деяку суміш жанрів і пошук власного стилю. Формат, у якому гурт працює нині, можна окреслити як поетичний рок.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал