Гурт “Без обмежень” присвятив новий кліп війні України з Росією. Відео

Український популярний рок-гурт “Без обмежень”презентував   кліп на пісню “Вільні люди” . Музиканти додали до нього  кадри війни, яка триває нині десятий день. У описі до ролику артисти вказали такі слова:

Ми на своїй землі! Нам є що боронити! Ми не здамося і обов’язково зупинимо ворога! Пишаємось нашою нацією. Тільки в Україні можуть зупиняти танки окупантів голими руками. Наша армія – без страху! Ми стали одним цілим! Незабаром ми будемо ходити під мирним, ясним небом. Весь світ з нами. Правда, за нами. Якщо у вас є знайомі у Росії – покажіть їм ці кадри! У нас війна! Світ має знати правду!

За 4 дні кліп зібрав майже 133 тисячі переглядів, 10 тисяч вподобайок і понад 400 коментарів. Серед яких були такі щирі:

Дякую! Дух української нації незламний. Ми переможемо. СЛАВА УКРАЇНІ!

Це наша країна ! Прекрасна країна вільних і гордих людей ! Країна людей, які змінили світ ! Ми українці ! Були , є і будемо ! Наше ДНК проросло у всьому світі ! Весь світ зараз з нами ! Весь світ зараз українці! Слава Україні! Героям слава!

Дякую! Ця пісня – лейтмотив нашої боротьби. Слава Україні! Слава ЗСУ! Смерть ворогам!

23 лютого я була на Вашому концерті в м.Хмельницький. Я щаслива поверталася в своє рідне місто, була 4 ранку, але я не знала, що почалася війна…Україна ні на кого не нападала, ми захищаємо свою Землю. Ми вільні люди – і  так буде!!!

Переглянути ролик можете нижче.

meta.ua

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал