Григорій Сковорода з’явився в інстаграмі

В інстаграмі в межах кампанії до 300–річчя Григорія Сковороди з’явився його акаунт. Як пише chytomo.com, про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко на своїй фейсбук–сторінці.

«Святкування 300-річчя Григорія Сковороди — одна з ключових культурно-мистецьких подій 2022 року. Ми розпочинаємо за 300 днів до дня народження філософа, щоб дати можливість українцям повною мірою відчути глибину та важливість цієї постаті», — зазначив міністр у пресрелізі до презентації айдентики кампанії.

Сторінка Григорія Сковороди в інстаграмі має назву @skovoroda.today. Її ведуть від імені 28–річного Грега — саме так Григорій підписував свої листи. Протягом 300 днів аж до дня народження філософа на сторінці публікуватимуть дописи під хештегами: #СковородаМотивує, #СковородаСвяткує, #СковородаПояснює, #СковородаРекомендує, #СковородаУШоці, #SKOVORODATODAY.

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.