Грузинський бар запровадив вхідні візи для «граждан» мордору: «скажи «Слава Україні!»

Великий грузинський народ продовжує підтримувати Україну. На відміну від нинішньої влади в країні, яка не спромоглася запровадити санкції проти РФ.

Так, у Тбілісі крутий заклад під назвою Dedaena Bar запровадив вхідні візи для росіян. Про це йдеться  на веб-сайті бару.

В анкеті, яку під своїм ім’ям та прізвищем мають заповнити бажаючі відпочити в Dedaena Bar, необхідно погодитися з такими твердженнями, що більшість росіян спричинять самознищення. Наприклад, що Путін — диктатор, Крим — це Україна, а Абхазія — Грузія, засудити агресію проти України, сказати «Слава Україні», підтримати фразу про російський військовий корабель… Пообіцяти не говорити з офіціантами російською, не вступати в політичні дискусії, поважати грузинські закони.

«Ми за рівність та єдність, але нам потрібно зробити так, щоб російські імперіалісти з промитими мізками не опинилися у нашому барі. Будь ласка, підтримайте нас, заповнивши заявку, щоб нікому не довелося тусуватися з дурнями. Дякую за розуміння», – йдеться у повідомленні на сайті закладу.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Нагадаємо, у лютому після російського вторгнення в Україну старший помічник капітана грузинського судна відмовився заправити російський корабель, при цьому пославши їх у вже відомому напрямку, і порадив використати весла.

Повна розмова:

Грузини: Ви виглядаєте як росіяни. Ви росіяни?

Російські: Так, ми з Росії.

Г.: Зрозуміло, екіпаж Росії. Хлопці, ми відмовляємося від бункерування, ми відмовляємось постачати ваш пароплав.

Р.: Хто з нами каже?

Г.: З вами говорить старший помічник капітана із Грузії. Ми не постачатимемо ваш пароплав! Російський корабель, йди на х*й! Окупанти б**!

Р.: Шановні, давайте без політики. В нас паливо закінчується.

Г: Ну, якщо у вас паливо закінчується, то можете використовувати весла! Пішли ви на х*й! Слава героям! Слава Україні! Героям слава!

real-vin.com