Головою Українського культурного фонду призначено Ларису Мудрак

Головою Українського культурного фонду (УКФ) призначено Ларису Мудрак, відповідний наказ Міністерства культури та інформаційної політики України підписано 14 квітня.

“Маю честь й відповідальність очолити Наглядову раду УКФ. Для спільноти культури та й для всієї країни ця інституція має велику роль, а її розвиток – це маркер спроможності бути модерними, відкритими й сильними в часи змін та викликів. Час ротацій закономірний і в цьому теж є своя сила. Сила для росту, великого масштабу та флагманських загальнонаціональних проектів”, – наводить слова Мудрак прес-служба Міністерства культури та інформаційної політики.

Головними завданнями на посаді нова голова УКФ вважає: стабілізацію, професіоналізм і відкритість роботи Наглядової ради; формування нової стратегії роботи фонду; сприяння вдосконаленню внутрішньої організації та комунікації роботи фонду.

Зазначається, що Мудрак була заступником голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення України, керівницею Головної служби інформаційної політики Секретаріату президента України, є Заслуженим журналістом України.

Наразі є президентом у Win Win Communication і головним виконавчим директором у Family Business Network Ukraine та віце-президентом Асоціації благодійників України.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.