Головний парламентський «слуга», «айтішник», «волонтер», «магістр економіки» і «журналіст»: всі регалії Давида Арахамії

Голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія у коментарі виданню «Шиповник» сказав, що має посвідчення члена Національної спілки журналістів України (НСЖУ). Про це повідомляє detector.media.

Журналістка видання питала в Арахамії, чи користувався він бізнес-джетом для візиту до Миколаєва, і, якщо так, то чиїм коштом. В Миколаєві Арахамія брав участь у партійному зібранні та відкритті приймального відділення місцевої лікарні.

Їй у відповідь Арахамія сказав, що «Шиповник» належить місцевому представнику «ОПЗЖ» Артему Іллюку і тому вона не може бути журналісткою. Також він питав, чи має вона посвідчення і на яких працює засадах.

«Я ж хочу розібратися, якщо ви журналіст видання, яке належить опозиційному політику, – то ви ж не журналіст. Я вважаю, що журналістика має бути поза політикою. У нас же немає газети від “Слуги народу”, ви ж не бачили Арахамії газету якусь чи Замазєєвої [голова Миколаївської обласної ради – ДМ.] газету?..» – сказав він.

Далі він сказав, що теж є журналістом і має посвідчення від НСЖУ.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

«І у мене є посвідчення. Я теж журналіст, член Спілки журналістів… Я – ваш колега. Я можу з вами спілкуватися зараз не як політик, а як колега», – сказав Арахамія.

ІМІ пише, що у відкритих джерелах немає нічого про журналістську діяльність Арахамії. У його біографії на сайті партії «Слуга народу» вказано, що він займався IT-бізнесом та волонтерством. А за освітою є магістром економіки.

Фото: galinfo

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.