Глобальна петиція “Путін – воєнний злочинець і має постати перед судом”. Підпишіть!

Ваш підпис допоможе притягнути до відповідальності воєнного злочинця!

Коаліція громадських організацій, в складі якої Світовий Конґрес Українців, найбільша організація, що об’єднує українську діаспору в світі, Рух Опору «Вільна Україна», Human Rights Watch та багато інших започаткували всесвітню петицію із закликом до міжнародного трибуналу над Путіним за воєнні злочини, які чиняться зараз і вже були скоєні.
«Володимир Путін вже заслужив звання військового злочинця. Він вчинив насильницькі військові злочини, злочини проти людства та погрожував геноцидом проти українського народу. Сьогодні він є найбільшою загрозою людству та глобальній безпеці. Він погрожував ядерною війною», – зазначив Президент СКУ Павло Ґрод.

Всі громадяни світу можуть ПІДТРИМАТИ УКРАЇНУ і допомогти притягнути злочинця Володимира Путіна до відповідальності. Підписавши цю світову петицію, ви зможете висловити своє обурення та підтримати український народ. Ви зможете відстояти справедливість і сказати світовим лідерам, що вони мають передати цього диктатора до Міжнародного кримінального суду в Гаазі, де він відповість за свої злочини.

Путіна треба зупинити. Путін має бути покараний.

Дана петиція має на меті зібрати 10 мільйонів підписів з усього світу, щоб надіслати потужний сигнал підтримки всім українцям в Україні і підсилити все ще необхідний тиск на наші уряди, аби розпочати судовий розгляд у Міжнародному кримінальному суді (МКС).

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Закликаємо громадян всіх держав світу підтримати це звернення та поширювати повідомлення! Закликаємо всі засоби масової інформації до максимального  розповсюдження.

Сьогодні Україна та українці борються не лише за власну свободу та суверенітет, вони стоять на захисті всього світу від диктатора, який прагне загрожувати глобальною нестабільністю. Світ Володимира Путіна та його Росія – це воєнні злочини проти мирного населення, жінок та дітей. Це примус покірності та вбивства невинних. У цьому світогляді Путіна немає місця для поняття свободи.

Українці та всі, хто підтримує Україну в світі, просять громадян кожної країни підписати цю петицію та вимагають, щоб їхній уряд та лідери підтримали Україну #StandWithUkraine та притягнули воєнного злочинця Путіна до відповідальності.

ПІДПИШІТЬ СЬОГОДНІ