Гілларі Клінтон разом з Луїзою Пенні напишуть політичний трилер «Держава Терору»

Політикиня, колишня державна секретарка США та кандидатка в президенти Гілларі Клінтон разом з письменницею Луїзою Пенні працюють над книжкою в жанрі політичного трилера «Держава Терору» (State Of Terror). Про це повідомляє chytomo.com з посиланням на ВBC.

Сюжет роману розгортається навколо держсекретарки США, яка нещодавно вступила на посаду. Після серії терористичних атак, що спричиняють хаос у світі, їй доручають зібрати команду для розкриття змови. Видавництво зазначає, що розповісти настільки детально про політичні залаштунки може тільки інсайдер.

Пенні заявила, що робота з Клінтон над книжкою дає їй чудове уявлення про те, що відбувається в Держдепартаменті і Білому домі.

«До написання книжки ми обговорили часи, коли Гілларі була держсекретаркою. Яким був її найгірший кошмар? State of Terror відповідає на це питання», – розповіла письменниця.

За словами Клінтон, вона завжди мріяла попрацювати з Пенні, оскільки любить її книжи. Крім того, Гілларі і Луїза – давні подруги.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Вихід State of Terror запланований на 12 жовтня цього року у видавництві Simon & Schuster.

Як відомо, Гілларі Клінтон працювала державною секретаркою США під час президентства Барака Обами і була кандидаткою в президенти у 2016 році від Демократичної партії. Є авторкою семи книжок.

Луїза Пенні – канадська письменниця в жанрі детективу, відома завдяки серії романів «Головний інспектор Гамаш» про поліцію Квебеку. Її книжки перекладені 22 мовами.

Нагадаємо, колишній президент США Білл Клінтон у співавторстві з відомим письменником Джеймсом Паттерсоном випустив політичний роман, події якого розгортаються у часи його перебування в Білому домі.

Згодом стало відомо, що Клінтон та Паттерсон працюють над другою спільною книжкою «Дочка президента» («The President’s Daughter»).

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.