GogolFest DREAM їде з Києва до Херсона на мистецький фестиваль

Окремий чартерний потяг ГогольTrain 3 вересня вирушив з Центрального залізничного вокзалу Києва до Херсона, де у наступні три дні проходитиме мистецький фестиваль GogolFest DREAM.

Як передає ukrinform.ua, ГогольTrain – це окремий чартерний потяг, у центрі якого розташовані вагони-ресторани, де під час поїздки відбуватимуться перформанси та виступи електронних музикантів.

“Філософія ГогольФесту збігається з філософією Міністерства культури та інформаційної політики. Ми вважаємо, що культуру потрібно виносити з великих міст в інші міста, містечка в тому числі завдяки розвитку і ГогольTrain і наших центрів культурного розвитку”, – зазначив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, проводжаючи потяг зі столиці.

А міністр інфраструктури Владислав Криклій передав до Херсонської обласної державної адміністрації поштові марки, які були спеціально розроблені для Херсонщини і символізують цей регіон.

Як повідомляв Укрінформ, цьогорічний GogolFest DREAM представить театральну, музичну, освітню, візуальну, перформативну та нічну програми. Всі події GogolFest DREAM відбуватимуться з дотриманням карантинних обмежень.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

ГогольFest – міжнародний мультидисциплінарний фестиваль, який існує з 2007 року. Він увійшов до 20 найкращих фестивалів Європи за рейтингом EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) та отримав офіційний лейбл.