Фундація Українського Вільного Університету оголошує щорічний Літературно-науковий конкурс

Фундація Українського Вільного Університету оголошує Літературно-науковий конкурс за творчістьтобто видання у 2021 році. Лауреати конкурсу будуть нагороджені грошовими преміями від Фонду, створеного 31 грудня 1997 року родинами Стефана і Емілії Воляників та Теодора і Софії Швабінських зі штату Огайо в США, а також з додаткових фондів, дарованих самою Фундацією. Конкурс проводиться щороку.

Просимо надсилати свої твори, які вперше з’явилися друком у 2021 році (не перевидання), до 30 червня 2022 року на адресу бюро Фундації УВУ разом з окремим листом та Вашими координатами, необхідно електронну адресу на:

Ukrainian Free University Foundation, 136 Second Avenue, New York, NY 10003.

Ціллю є відзначити кращі наукові праці з українознавчою тематикою та літературні твори різних жанрів, написаних українською або англійською мовою, що були опубліковані книжковим форматом в Україні чи в діяспорі у році перед роком переведення Конкурсу. Не допускаються праці  чи збірники де більшість становлять матеріал який явився раніше  і також праці до яких були причетні конкретно члени управи ФУВУ або члени журі.   Розглядаються тільки надруковані праці, надіслані авторами. До конкурсу приймаються також магістерські праці та докторські дисертації випускників УВУ, які очікують публікації.

Журі визначить лауреатів і вони будуть повідомлені та нагороджені на громадському зібранні в Україні або у випадку продовження пандемії премії та грамоти будуть передані до кінця 2021 року. Підкреслюємо через великі труднощі контакту у минулому, необхідно подати свою електронну адресу. Без того навіть лауреат може бути дискваліфікованим. Дуже просимо розуміння та співпрацю.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

4 січня 2022 року

За Фундацію УВУ

Аскольд Лозинський, голова

Стефан Слуцький, секретар

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.