Фільм Навального про палац Путіна набрав 100 млн переглядів. Українці в лідерах

Фільм Олексія Навального “Палац для Путіна” набрав 100 млн переглядів в YouTube, повідомив директор Фонду боротьби з корупцією Іван Жданов, з посиланням на внутрішню статистику каналу. Про це інформує bbc.com. Наразі публічно соцмережа показує, що фільм подивилися 100,5 млн разів. Населення Росії складає 144 млн людей.

На другому місці після росіян за кількістю переглядів опинилися українці. В Україні, за даними Youtube, “Палац” станом на 28 січня подивилися 9,4 млн разів.

“Палац” став рекордсменом серед відеорозслідувань Навального. Фільм “Він вам не Дімон”, випущений у 2017 році, який раніше був рекордсменом за переглядами, має на сьогодні понад 41 млн переглядів. У ролику розповідалося про майно, яке за твердженням Фонду боротьби з корупцією, належить Дмитру Медведєву (на той момент прем’єр-міністру Росії). Третє місце за популярністю на каналі опозиційного політика утримує відеозапис розмови Навального з одним з ймовірних виконавців його отруєння – це відео набрало 26 млн переглядів.

Розслідування про “палац Путіна” опублікували у вівторок, 19 січня. Перший мільйон переглядів фільм набрав через 55 хвилин після публікації, повідомила у Twitter речниця Навального Кіра Ярмиш. За дві години відео подивилися 3 млн разів, за шість годин воно набрало 10 млн переглядів.

У Кремлі фільм називали “нісенітницею та компіляцією”. Володимир Путін заявив, що жоден з об’єктів, які фігурують у розслідуванні, не належить і не належав йому або його родині.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.