Фестиваль «Сторінками української книги» на Прикарпатті проведуть онлайн через пандемію

На Прикарпатті через пандемію коронавірусу фестиваль-презентація «Сторінками української книги» відбудеться у форматі онлайн.

Як передає ukrinform.ua, про це повідомляє Івано-Франківська ОДА.

«На відзначення Дня української писемності та мови в рамках виконання регіональної цільової програми підтримки книговидання уже 8 рік поспіль традиційно проходить фестиваль-презентація сучасної української книжкової продукції «Сторінками української книги». Цьогоріч пандемія коронавірусу внесла корективи в його організацію, тому заходи проходитимуть в онлайн-форматі», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що заходи фестивалю пройдуть на ресурсах обласних ЗМІ з 8 до 11 листопада. Планують презентації нових видань та інтерв’ю з письменниками Прикарпаття.

В ОДА зауважили, що у 2021 році за кошти обласного бюджету надруковані та придбані 28 видань загальним накладом дев’ять тисяч примірників.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

«Профінансовано твори світлої пам’яті лауреатів національної премії ім. Т Шевченка Степана Пушика і Василя Портяка. Вийшли друком книги цьогорічних ювілярів – Ярослава Ясіньського та Неоніли Стефурак, а також наших письменників Ольги Деркачової, Степана Процюка, Василя Нагірняка, Марії Дзюби, Юрія Винничука. У рамках програми побачили світ твори класиків Михайла Ломацького, Леся Мартовича, відомих науковців Ольги Слоньовської, Степана Хороба, Миколи Лесюка, Володимира Качкана, Петра Сіреджука, Романа Горака», – додали в Івано-Франківській ОДА.

Тут обіцяють, що всі книжкові новинки надійдуть в бібліотеки Прикарпаття.

 

 

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.