Екс-речниця президента Юлія Мендель написала книгу про політику та свою роботу

Колишня речниця президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель написала книгу, яку планує видати найближчим часом, пише Суспільне. У книзі йтиметься про роботу Юлії Мендель на посаді речниці, політику та українців.

За словами Мендель, книга вийде друком у липні 2021 року, проте яке видавництво її опублікує, колишня речниця президента поки не розповідає.

«Це книга про українську політику, роботу прессекретаря президента, деякі інсайди прийнятих рішень, а також основне — про самоідентифікацію українців як нації», — розповіла Мендель Суспільному.

Як називатиметься книга Юлії Мендель також поки невідомо.

Нагадаємо, 3 червня 2019 року президент України Володимир Зеленський призначив своєю прессекретаркою Юлію Мендель. Вона працювала журналісткою на телеканалах ICTV, Espreso.TV, «112 Україна» та «Інтер». Стала першою українською журналісткою, яка виграла програму Світового інституту преси (World Press Institute). Була дописувачкою The New York Times. Також співпрацювала з низкою таких іноземних видань та телеканалів, як Politico Europe, VICE News, CNBC, New Eastern Europe, World Affairs Journal, Spiegel Online. Була радникцеб з комунікацій у Світовому банку. Стажувалася за кордоном у рамках програми Солідарності імені Леха Валенси, програми THREAD у Єльському університеті, закінчила Варшавську євроатлантичну академію (WEASA).

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

30 квітня 2021 року стало відомо, що Юлія Мендель йде з посади речниці президента.

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.