Джоан Роулінг запустила сайт «Гаррі Поттер вдома»

Джоан Роулінг спільно з Audible, Bloomsbury, OverDrive, Pottermore Publishing і Scholastic запустила сторінку «Harry Potter At Home» на сайті для фанатів Гаррі Поттера «WizardingWorld». Як повідомляє ukrinform.ua, про це письменниця повідомила на своєму офіційному сайті.

Ресурс «Harry Potter At Home» створений з метою допомогти батькам, дітям і вчителям «додати магії» у своє життя під час карантину. На сторінці можна знайти тести на знання книжок про Гаррі Поттера і поради для тих, хто їх ще не читав, ігри, цікаві факти та майстер-класи, наприклад, як зв’язати шарф у стилі місіс Візлі. Також зареєстровані користувачі сайту можуть щотижня отримувати на пошту нові ідеї про проведення часу з дітьми.

«Батькам, вчителям і опікунам, які працюють з дітьми на карантині, може знадобитися трохи магії. Тому я із задоволенням запускаю цей сайт», – написала Джоан Роулінг у Twitter.

Окрім того, шанувальники Гаррі Поттера мають змогу безкоштовно слухати першу книжку на платформі Audible. Вона буде доступною англійською, іспанською, французькою, італійською, німецькою та японською мовами. Англійську версію читає актор і драматург Стівен Фрай.

«Отже, ви почуєте історію Гаррі, розказану зовсім новим голосом! Ми можемо підтвердити, що Стівен прекрасний Дамблдор», – зазначають на сайті «WizardingWorld».

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Також протягом квітня електронна книжка «Гаррі Поттер і Філософський камінь» на 20 мовах буде безкоштовною для користувачів платформи «OverDrive».