Джоан Роулінг запустила портал “Гаррі Поттер вдома”

Британська письменниця Джоан Роулінг запустила портал “Гаррі Поттер вдома”. Таким чином вона вирішила допомогти з дозвіллям дітей, які через коронавірус залишаються на самоізоляції. Про це повідомляє lemonade.style.

“Батькам, вчителям і опікунам, які працюють над тим, щоб діти були задоволені і зацікавлені, поки ми перебуваємо в ізоляції, може знадобиться трохи магії, тому я рада запустити сайт “, – оголосила письменниця в Twitter.

Знаменита авторка серії книг про Гаррі Поттера заснувала цей онлайн-клуб у співпраці з партнерами з Великобританії та США – видавцями і компаніями, що займаються цифровим контентом.

На сайті діти можуть знайти вікторини, пазли, відео, корисні статті та багато іншого, щоб цікаво проводити дозвілля під час пандемії.

На порталі також доступна безкоштовна аудіоверсія першої книги “Гаррі Поттер і філософський камінь” на шести мовах – англійській, іспанській, французькій, італійській, німецькій і японській.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Крім того, тепер вчителі з усього світу можуть розміщувати відео і аудіозаписи, на яких вони читають книги про юного чарівника.