Директора Інституту книги оберуть 30 червня

30 червня Міністерство культури проведе конкурсний добір на посаду директора державної установи «Український інститут книги».
Про це йдеться в оголошенні на сайті Мінкульту.
Український інститут книги – нова державна установа, яка створюється на підставі ухвалених у 2016 році змін до закону «Про державну підтримку книговидавничої справи в Україні». Український інститут книги розпоряджатиметься бюджетними коштами, передбаченими на державну підтримку книговидавничої справи (80 млн грн у 2017 році).
Документи на участь у конкурсі на посаду директора Українського інституту книги приймають з 12 травня по 26 червня. Перелік документів, а також кваліфікаційні вимоги до претендентів можна переглянути в оголошенні Мінкульту.
Крім оголошення самого конкурсу Мінкульт також оголосив формування конкурсної комісії, яка обиратиме директора Українського інституту книги. Пропозиції приймаються з 12 травня до 5 червня.
Для формування конкурсної комісії Мінкульт приймає пропозиції від громадських об’єднань і господарських об’єднань, статутні документи яких передбачають діяльність у сфері культури та книговидавничій справі, членами яких є авторитетні особистості, а їхня діяльність є активною. Перелік документів, які слід подавати, можна переглянути в оголошенні.

Подані пропозиції Мінкульт розгляне протягом 5-9 червня, а 14 червня в приміщенні Мінкульт буде проведено жеребкування учасників конкурсної комісії.

Джерело: Детектор медіа

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал