«Довга ніч» у Вестеросі: Джордж Мартін проговорився про продовження «Гри престолів»

Письменник Джордж Р. Р. Мартін, чий цикл романів «Пісня льоду і полум’я» ліг в основу фентезі-епопеї «Гра престолів», заявив, що у популярного серіалу можуть з’явитися як мінімум три спін-оффи.
У своєму блозі сценарист зазначив, що HBO в даний час розробляє п’ять продовжень, причому робота над трьома з них «дуже добре просувається».
«Що стосується телебачення, не вірте всьому, що читаєте в інтернеті. У нас заплановано п’ять різних шоу-продовжень «Гри престолів» на HBO, і робота над трьома з них дуже добре просувається », – розповів Мартін.
Письменник додав, що зйомки спін-оффу під назвою «Довга ніч», дія якого розгорнеться за тисячі років до подій оригінального серіалу, почнуться вже в кінці цього року. Два інших проекти, в свою чергу, поки залишаються на стадії розробки сценарію.
«Про що вони? Я не можу сказати. Але, можливо, деяким з вас варто взяти екземпляр «Полум’я і крові» і запропонувати свої власні теорії », – пояснив він.
На початку квітня Мартін в інтерв’ю The Hollywood Reporter зізнався, що сумнівається в необхідності завершувати серіал «Гра престолів» на восьмому сезоні. За його словами, десять років роботи над телеадаптаціей його фентезійного циклу пролетіли як одна мить.
«Не думаю, що це має бути останній сезон. Але ось ми тут. Здається, ніби ми тільки минулого тижня почали. А було довше? Час пролетів так швидко. Але це захоплююче. Я знаю, що це кінець, але для мене все не те щоб закінчується. Я все ще глибоко занурений в написання книг. Ще п’ять спін-оффів в розробці. Думаю, я буду працювати з Вестеросом, навіть коли всі інші його покинуть », – зазначив Мартін.
Письменник зізнався, що до заключного сезону «Ігри престолів» він майже не має стосунку, так як під час його виробництва займався шостим з семи запланованих частин своєї саги – «вітрами зими».
Раніше виконавиця головної ролі в «Грі престолів» Емілія Кларк розповіла, чого глядачам чекати від майбутніх епізодів серіалу. У студії шоу Джиммі Кіммел вона назвала заключні серії останнього сезону «повним божевіллям». За її словами, вони вразять шанувальників саги більше, ніж всі попередні серії, передає BuzzFeed.
«Останні три серії – це безумство, особливо п’ята. Четверта, п’ята, шоста – вони все божевільні, але ця », – сказала Кларк, емоційно жестикулюючи.
Актриса порадила глядачам дивитися серію на найбільшому екрані, щоб повною мірою відчути вибух емоцій від побаченого.
УЛГ в Telegram: https://t.me/ukrlitgazeta
УЛГ у Facebook: https://www.facebook.com/litgazeta.com.ua

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал