До міста прийшла книжкова "Київська весна"

 
Усіх любителів читання запрошує книжкова виставка, яка відбудеться 25-28 лютого в Українському Домі на Європейській площі.
Чотири дні поспіль відвідувачам представляють кращі зразки книжкової продукції, випущеної вітчизняними видавництвами. На виставці буде широко представлено художню, наукову, довідкову, навчальну, історичну, краєзнавчу літературу, подарункові видання за ціною виробника, альбоми про мистецтво, антикварні книжки, періодику, музичну та дитячу літературу на будь-які смаки та уподобання. Про це повідомляє Вечірній Київ.
В програмі виставки – презентація нових видань від відомих видавництв, дитячих книжок, шкільної та навчальної літератури. А також спеціальні акційні ціни на розпродаж книжок.
Відвідувачів зустрічатиме “Літературний салон”, де усі зацікавлені поспілкуються як з видатними, відомими та популярними письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями. В “Літературному салоні” щодня проходитимуть цікаві презентації книжкових новинок, літературні зустрічі, круглі столи, семінари, художні автограф-сесії, відкриті дискусії з питань мистецтва книги та проблем книговидання.
Також на виставці відбудеться благодійний марафон-хроніка “Щоб жити. Розуміючи Київ” на підтримку однойменної книги. В рамках марафону, про минуле Києва згадуватимуть: письменник Іван Драч, акторки Ада Роговцева й Лариса Кадочнікова, телеведуча Тетяна Цимбал, президент Національної ліги професійного боксу України Михайло Зав’ялов та інші цікаві кияни.
Книжкова виставка “Київська весна”
Коли: 25-28 лютого з 11.00 до 18.00
Де: Український дім, вул. Хрещатик, 2
Вхід вільний

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал