Для ЗСУ придбали 125 автомобілів за вторговані кошти від продажу картини Марії Примаченко«Квіти виросли біля четвертого блоку»

Картину української художниці Марії Примаченко «Квіти виросли біля четвертого блоку» продали на благодійному аукціоні за пів мільйона доларів. За вторговані кошти закупили 125 автомобілів Volkswagen T5.

Про це повідомив Сергій Притула.

«Кожного разу, коли я бачу, як чергова колона “бусів Примаченко” прямує до наших захисників, то з вдячністю згадую і того добродія, який придбав картину на аукціоні, і те подружжя колекціонерів, яке передало картину в розпорядження нашого фонду», — написав він.

Притула додав, що за вторговані від продажу картини кошти законтрактували 125 бусів Volkswagen T5, а з цієї партії доставили ще 13 автомобілів.

Як повідомили у Благодійному фонді Сергія Притули, волонтер-водій штабу Фонду, а в мирному житті колекціонер Ігор Понамарчук, разом із дружиною Дар’єю Добріян подарували Фонду картину «Квіти виросли біля четвертого блоку» із сімейної колекції.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

Родина Марії Примаченко підтримала благодійний аукціон і відмовилася від роялті з продажу картини на користь Збройних Сил. Картину продали за 500 тисяч доларів.

hromadske.ua