Держкомтелерадіо констатує зростання кількості відвідувачів порталу “Велика українська енциклопедія” в період карантину

Державний комітет України з питань телебачення і радіомовлення (Держкомтелерадіо) заявляє про зростання кількості відвідувачів порталу “Велика українська енциклопедія” (ВУЕ) в період карантину. Про це повідомляє ua.interfax.com.ua.

Зокрема, зазначається, що державна наукова установа “Енциклопедичне видавництво”, яка належить до сфери управління Держкомтелерадіо, продовжує працювати над двома версіями “Великої української енциклопедії” – багатотомним друкованим виданням і сучасним довідковим онлайн-сервісом ВУЕ.

“Наразі колектив працює дистанційно, щодня готуючи новий контент і оновлюючи електронну версію енциклопедії. Зростає і кількість відвідувачів порталу. Адже в умовах карантину та відсутності можливості користуватися фондами більшості наукових бібліотек зростає попит на науково виважену та правдиву інформацію. Тепер портал “Велика українська енциклопедія” щодня відвідують майже 4 тис. користувачів інтернету”, – йдеться в повідомленні Держкомтелерадіо.

Електронна версія “Велика українська енциклопедія” є універсальною науково-популярною мультимедійною енциклопедією. Особливістю цього електронного порталу є авторизація статей і перевірені факти.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал