Держкіно та Центр Олександра Довженка готують другу редакцію каталогу українських фільмів

 
Держкіно України та Національний центр Олександра Довженка оголосили про випуск другої редакції «Каталогу українських фільмів 2015-2016 р. р.». Про це повідомляє Telekritika.ua.
Каталог поширюватимуть на кіноринках найбільших міжнародних кінофестивалів Каннському (Marche du Film), Карловарському та інших, в Україні – на Одеському кінофестивалі, МКФ «Молодість», МКФ «Docudays UA», на прем’єрних кінопоказах та інших заходах Державного агентства України з питань кіно та Національного центру Олександра Довженка, в рамках освітніх подій для кінопрофесіоналів.
Каталог інформує про завершені повнометражні та короткометражні художні, документальні та анімаційні фільми 20152016 років та ті, що будуть завершені у травні 2016 року; про повнометражні ігрові, документальні та анімаційні фільми, реліз яких заплановано у 2016 році, а також ті, що перебуватимуть на стадії виробництва.
Продюсери, режисери, кіностудії, кінокомпанії та творчі об’єднання можуть внести зміни або розмістити додаткову інформацію про свої кінопроекти на сторінках каталогу. Інформація розміщують безкоштовно. Заявки приймаються до 10 квітня.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал