Державний телеканал “ДОМ” підігрує російській пропаганді – Сюмар

Державний телеканал “Дом” сюжетом про “українських радикалів, які заперечують права людей” підігрує російській пропаганді.

Як повідомляє prm.ua, про це в ефірі “Прямого” заявила народна депутатка з фракції “Європейська Солідарність” Вікторія Сюмар.

Коментуючи сюжет про “українських радикалів, які заперечують права людей”, що вийшов на державному телеканалі “Дом”, Сюмар зазначила, що всі останні програми Скабєєвої присвячені Україні. І в них ситуація нагнітається до краю.

“Нагнітається ситуація в тому напрямку, що Україна завтра піде війною на Росію. Ми розуміємо, який це бред. А там щодня в прайм-тайм серйозні люди обговорюють на державному телебаченні, що от там американські літаки військові щось там розвантажують, якісь там кораблі з ядерними боєголовками заходять в Чорне море. Тут всі воєнізуються… Тобто це така системна інформаційна політика. А от те, що ми бачимо тут в Україні – це насправді підігрування цій політиці, щоб залякати Донбас, який сьогодні найбільше наляканий. Тому що й Україна налякана таким нарощуванням цієї агресії російської: інформаційної та, очевидно, воєнної”, – наголосила вона.

 

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

 

Передплатіть «Українську літературну газету» в паперовому форматі! Передплатний індекс: 49118.

Передплатіть «Українську літературну газету» в електронному форматі: https://litgazeta.com.ua/peredplata-ukrainskoi-literaturnoi-hazety-u-formati-pdf/

“Українську літературну газету” можна придбати в Києві у Будинку письменників за адресою м. Київ, вул. Банкова, 2.