Ден Браун, автор книг «Код да Вінчі» і «Джерело», написав книжку для дітей 3-7 років

Ден Браун, автор книг «Код да Вінчі» і «Джерело», розповів, що написав книжку-картинку для дітей 3-7 років під назвою The Wild Symphony («Дика симфонія»). Вона надійде у продаж 1 вересня 2020 року. У ній йдеться про мишеня-диригента, яке збирає власний оркестр. Для цього мишеня навідуються до дуже різних тварин, серед яких – гепарди, сині кити, кенгуру та інші. Разом із книжкою плануватиметься вихід мобільного додатку, в якому можна буде прослухати однойменний музичний альбом, записаний спеціально для цієї книжки.

Ден Браун сам написав цю симфонію. Як повідомляє litakcent.com з посиланням на The Guаrdiаn, у Дена Брауна є музикальний досвід: перед тим, як опублікувати «Код да Вінчі», він випустив кілька альбомів.

Новий твір, зазначає автор, натхненний класичними дитячими розповідями, такими як «Петро і Вовк», та книжками з дитинства.

«Дику симфонію» проілюструвала угорська художниця Сьюзен Баторі. Разом із Деном Брауном вони заховали у малюнках різноманітні підказки та загадки.

Музику, написану для книжки, виконав Загребський фестивальний оркестр у Хорватії. Для кожної тварини з книжки написано по одному музичному твору, призначеному для прослуховування під час читання. Також запланована прем’єрна концерту «Дикої симфонії» з подальшими виступами по всьому світу.

Реклама

Ви досі не підписані на телеграм-канал Літгазети? Натисніть, щоб підписатися! Посилання на канал

«Я хотів створити по-справжньому багатошаровий досвід, використовуючи одночасно три різні мови – візуальне мистецтво, музику та слова», – розповів Ден Браун про книжку «Дика симфонія».